Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο παλαίμαχος πλέον διεθνής άσος και νυν προπονητής, Γιάννος Οκκάς, έδωσε το παρών το πρωί της Κυριακής στην εκδήλωση της ακαδημίας TOP-11, η οποία ανήκει στον Κούλλη Παύλου και μίλησε στην κάμερα του ThemaSports. Δείτε τι μας είπε: Ερώτηση: Γιάννο, κάτι καινούργιο ξεκινά εδώ με την ακαδημία TOP-11 του Κούλλη Παύλου, θα θέλαμε τα δικά σου σχόλια. Απάντηση: "Εντάξει, είναι μία καινούργια αρχή στο φίλο μας τον Κούλλη και είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά να δείξει στα νεαρά παιδιά. Εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία, αν και είναι ήδη δεδομένη η επιτυχία, αφού ο Κούλλης είναι από τα αγαπημένα μας παιδιά και σαν μεγαλύτερος του, θα του πω ένα μπράβο που δημιούργησε αυτή την ακαδημία, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο αγαπά το ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και το ζει και έχει πολλά να προσφέρει στα μικρά παιδιά. Ερώτηση: Γενικά οι ακαδημίες έχουν να επιτελέσουν σημαντικό έργο στην ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και όλοι θέλουμε να βλέπουμε Κύπριους να αγωνιζόνται στις ομάδες μας. Απάντηση: "Είναι ευχάριστό που βλέπουμε παιδιά σαν τον Κούλλη να έχουν ζήλο για να μπουν σε αυτό τον χώρο και ο Κούλλης είναι ένα παιδί το οποίο καθημερινά μαθαίνει και αυτό είναι ένα μεγάο "όπλο" για τα άτομα που θέλουν να ακολουθούν την προπονητική, είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα παιδιά". Δείτε το βίντεο:   Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ